Inschrijven

Inschrijven

U bent van harte welkom in de praktijk wanneer u woont in Zeddam of een van de omringende dorpen (Azewijn, Beek, Braamt, Kilder, Lengel, Netterden, 'S-Heerenberg, Stokkum en Vethuizen).

U dient hiervoor het inschrijfformulier in te vullen en een afspraak te maken met de praktijkassistente voor een kennismakingsgesprek met de huisarts. 

Tijdens het eerste bezoek vragen wij u om een eenmalige identificatie (paspoort, ID of rijbewijs).

We gaan pas over tot inschrijving nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden. Dit om te voorkomen dat uw dossier (privacygevoelige informatie) al bij ons bekend is voordat wij uw behandelaar zijn. Wanneer het kennismakingsgesprek naar wederzijdse tevredenheid is verlopen kunt u ingeschreven worden en kunt u aan uw vorige huisarts aangeven dat u van huisarts verandert. 

Bent u woonachtig buiten ons werkgebied dan vragen wij u een nieuwe huisarts te zoeken in uw huidige woonplaats. Wanneer er sprake is van spoed kunnen we u namenlijk niet tijdig bereiken en geen of onvoldoende zorg verlenen. 

Omdat wij in Duitsland geen visites kunnen/mogen rijden, is het niet mogelijk om patiënten uit Duitsland in te schrijven. Wij raden daarom aan om bij verhuizing naar Duitsland daar een huisarts te zoeken. Meer informatie hierover leest u door op de volgende link te klikken; Woonachting in Duitsland? Wat te doen.

Download het inschrijfformulier