Over de praktijk

Over de praktijk

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk de Timp

Op deze website vindt u informatie over de praktijk, de openingstijden, het maken van afspraken, onze medewerkers, het patiëntenportaal en nog vele andere zaken.

De praktijk is 5 dagen per week van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar. We werken de gehele dag op afspraak. De assistentes zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 10.00 uur, van 10.30 uur tot 12.30 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. Voor spoed en intercollegiaal overleg zijn de assistentes de hele dag bereikbaar. Wanneer u belt krijgt u een keuzemenu te horen waarbij u kunt kiezen voor de spoedlijn, herhaalreceptenlijn, intercollegiaal overleg of de assistentelijn.

Visites worden vaak gereden tussen 12.00 en 14.00 uur. Verder worden er ’s middags ingreepjes, dermatologiespreekuur, visites en leergesprekken gedaan en is er ruimte voor overleg, vergaderingen, administratie en palliatieve zorg.

Huisartsenpraktijk de Timp is een geaccrediteerde huisartsenpraktijk. De NHG-Praktijkaccreditering is het kwaliteitskeurmerk van het Nederlandse Huisartsen Genootschap. Dit keurmerk toont aan dat een praktijk voldoet aan de landelijk vastgestelde normen en constant werkt aan kwaliteitsverbetering.